Barion Pixel

Cookie-kat és más technológiákat használunk. Használjuk őket a weboldal üzemeltetéséhez, statisztikákhoz, a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, ajánlatokhoz és az így összegyűjtött adatok megosztásához média-, reklám- és elemzési partnereinkkel. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal . Az Elfogadás gombra kattintva elfogadja mindezeket. Az Ön beleegyezésének tartalmát a Beállítások módosítása alatt állíthatja be, amelyeket bármikor módosíthat. Részletes adatvédelmi irányelvek .

  Automatikus

Menű balra a LILA karika.

Lehet a szappan teljesen természetes?

Lehet a szappan teljesen természetes? Ezt sokszor kérdezik vásárlóink. Igen, lehet. Hogy is van ez? 

Az általunk készített szappanok kecsketejből, növényi zsiradékból, gyógynövényekből, illóolajokból készülnek. Még a csokis szappanban is igazi csoki van.

Az egyetlen hozzávaló, ami nem ehető az a nátrium hidroxid, ez szükséges ahhoz, hogy a zsírok elszappanosodjanak. A nátrium-hidroxid a végtermékben már nincs jelen, mivel mire végbemegy a kémiai folyamat addigra maradék nélkül elszappanosodik.

Minden szappan természetes összetevőkből áll? Sajnos nem, az iparilag előállított szappanok vegyszereket tartalmaznak. A kézműves szappanok többnyire természetes összetevőkből állnak, de érdemes megnézni az összetevők listáját. Mire figyelj elsősorban, ha fontos, hogy teljesen természetes legyen az általad használt termék? Sok natúr szappanban van illatolaj, ami nem azonos az illóolajjal. Az illatolajat mesterségesen állítják elő.

Az általunk készített szappanok kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak.