A www.kecsketejes-szappan.hu weboldal a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz, melyet a honlap használatával Ön tudomásul vesz.

Menü

Tej a szappanban, mire jó?

Tej a szappanban, mire jó? Sokan nem tudják miért is van tej az általunk készített szappanokban. Mire jó ez?

Készülhetnének szappanjaink vízzel is, mint ahogy a bolti és kézműves szappanok többsége. Mi mégsem ezt az utat választottuk. Szappanjaikba víz helyett kecsketejet teszünk, extra ápolást biztosítva a bőrnek. A kecsketejes szappan fantasztikus hatással van a száraz bőrre, de ekcémás bőrűek is pozitív változásról számolnak be, miután elkezdik használni.

Egyik extra összetevő, ami így a szappanba kerül az az AHA sav (Alpha-hidroxi-sav), ami tesjavat is tartalmaz. Ez segíti a bőr felszínéről eltávolítani az elhalt bőrsejteket. Az új sejtek fiatalabbak lesznek, símábbá varázsolják a bőrt. Mindezt egy természetes összetevő segítségével, vegyi anyagok hozzáadása nélkül teszi.

A kecsketej magas A-vitamin tartalommal rendelkezik. Az A-vitamin segít fenntartani az egészséges és sima bőrt. Ez szintén természetes módon kerül bele az általunk készített termékekbe, ami a víz alapú szappanokból kimarad.

A kecsketej zsír tartalma segít megszüntetni a száraz bőrt. Szappanjainkat extra zsírral készítjük, így nem szappanosodik el minden zsírmolekula, marad benne, hogy ápolja, táplálja bőröd.

A kecsketej sok ásványi anyagot is tartalmaz, melyek így szintén természetes összetevőként kerülnek a szappanokba. Például fontos összetevője a szelén, ami a bőrdaganatok megelőzésében is fontos szerepet játszik.

 

Keresés