A www.kecsketejes-szappan.hu weboldal a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz, melyet a honlap használatával Ön tudomásul vesz.

Menü

P.-G. B. története

Már hosszú évek óta problémás bőröm van, ami körültekintő ápolást igényel. Használtam rengeteg féle drogériás arclemosót, natúr illetve, drága (kozmetikában beszerezhető) prémium terméket. Igyekszek a természetes összetevőket előnyben részesíteni a  vásárlásoknál, ezért gondoltam kipróbálom a kecsketejes szappanokat. Elsőként  a szenes arctisztító szappanra esett a választásom. Szépen és alaposan tisztít. Még most sem tökéletes a bőröm, de egy két hét után a változás is látszott. Szépen és kíméletesen hámlaszt, amit szintén fontosnak tartok a bőrápolásban. Azóta sem találtam jobb terméket a bőrömre.
A másik problémám az ekcéma. Kb. 10 éve jelentkezett, a kézfejemen. Ha sokat mosogatok, kézzel mosok, folyékony szappannal kezet mosok, stb. elég erősen előjön. Télen még rosszabb a helyzet. Kipróbáltam a körömvirágos szappant, a shea vajat és a kecsketejes krémet. A szappant kézmosásra használtam/használom, éjszakára a shea vajjal, napközben a kecsketejes krémmel kentem. Nagyon szépen rendbe tették a kézfejem bőrét. A viszketést enyhítették,a pirosság és a szárazság elmúlt.
A rózsaszín levendulás szappant kíváncsiságból próbáltam ki. Az illata fantasztikus, jó érzés vele fürdeni.
A Jármy termékeket szívből ajánlom mindenkinek, ha szeretik a természetes összetevőket, a minőséget és nem utolsó sorban a finom illatokat.

 

Keresés