Barion Pixel

Cookie-kat és más technológiákat használunk. Használjuk őket a weboldal üzemeltetéséhez, statisztikákhoz, a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, ajánlatokhoz és az így összegyűjtött adatok megosztásához média-, reklám- és elemzési partnereinkkel. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal . Az Elfogadás gombra kattintva elfogadja mindezeket. Az Ön beleegyezésének tartalmát a Beállítások módosítása alatt állíthatja be, amelyeket bármikor módosíthat. Részletes adatvédelmi irányelvek .

  Automatikus

Menű balra a LILA karika.
fertőtlenítő kétfázisú mosogatószer 1l - pumpával - újrahasznosítható csomagolásban
2.299 Ft (1.810 Ft + ÁFA)

fertőtlenítő kétfázisú mosogatószer 1l - pumpával - újrahasznosítható csomagolásban

2.299 Ft (1.810 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2024. február 28.
Szerezhető hűségpontok: 8
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Felületfertőtlenítő hatásának köszönhetően hatékonyan eltávolítja a felületi szennyeződéseket, hatékonyan oldja a zsírt, és fertőtlenítő hatással is rendelkezik.

Alkalmazás: Kombinált hatású kézi mosogatószer és tisztítószer.Tisztít és fertőtlenít egy lépésben. Biocid termék, 4. terméktípus. Élelmiszeripari fertőtlenítőszer, használható: élelmiszeriparban, közétkeztetésben, nagyüzemi konyhákban, vendéglátóiparban.

Fertőtlenítő mosogatás paraméterei: 2%-os oldat, hatásidő: 5 perc, 45°C-on - baktericid, fungicid hatású. A munkaoldatot (1:50 hígítás) a felhasználás előtt frissen kell elkészíteni. A mosogatási technológiának biztosítania kell a mosogatóoldat maradéktalan leöblítését az edények, evőeszközök felületéről a hatásidő letelte után.

Paraméterek

Összetevők  Hatóanyag, veszélyt meghatározó összetevő:7% alkil (C12-16)-dimetil-benzil-ammónium-klorid. Összetevők a 648/2004/EK rendelet szerint:5 - 15% kationos felületaktív anyag, 15 - 30%:nemionos felületaktív anyagok. Illatanyagot tartalmaz.
Típus  koncentrátum, oldat, hígítandó
Antimikrobiális spektrum  fungicid és baktericid
Felhasználói kör  lakossági és foglalkozásszerű

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.